Foto: Carme Gomila

Sobre nosaltres

Averlasailas: Teatro de lo Posible va nèixer arrel d’una formació conjunta de Teatre d’intervenció Social a l’escola de Teatre Forn de teatre pa‘tothom a Barcelona l’any 2011. L’any 2012 vam crear l’Associació i vam començar a realitzar els nostres primers projectes amb l’objectiu d’utilitzar el Teatre com a eina de transformació social i personal.

Com tot projecte dinàmic i viu, Averlasailas ha crescut i evolucionat. Avui dia ens definim com a una associació sense afany de lucre amb perspectiva feminista que treballa per activar la consciència col·lectiva vers situacions de desigualtat de gènere. Utilitzem el teatre de les oprimides com a eina per crear espais de presa de consciència i reflexió individual i col·lectiva, encaminats a la transformació social i personal. Creiem que tot és transformable i que totes i tots som agents actives i responsables del canvi de la nostra societat.

Som un grup de teatre de les oprimides amb perspectiva feminista que treballa per activar la consciència col·lectiva vers situacions de desigualtat de gènere

Motivacions

Integrants

Esther Obdulia Gómez

Llicenciada en Sociologia i formació en Teatre d’Intervenció Social i Teatre de l’Oprimit a Forn de Teatre Pa’tothom. Ha participat en diferents projectes de teatre amb altres entitats. Treballa actualment com a coordinadora de projectes al Departament de Salut i Prevenció de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Carlota Gelonch Nicolau 

Llicenciada en Història de l’Art, Màster en Artteràpia Transdisciplinar. Actualment cursa un Màster en Literatura Comparada. S’ha format en Teatre d’Intervenció Social i ara treballa com a tallerista dissenyant i impartint tallers d’educació per la justícia global a través del teatre en diversos centres educatius.

Cristina Pérez Díaz

Llicenciada en Psicologia, Graduada en Magisteri, Postgraduada en Teatre Terapèutic. Ha realitzat diverses formacions actorals i en Teatre d’Intervenció Social. Treballa com a coordinadora i dinamitzadora dins del Departament de Salut i Prevenció de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Anna Pascal Allué

Tècnica en Integració Social. Formació actoral, Teatre d’Intervenció Social i Teatre de les Oprimides. Realitzant el curs Trianual de Metodologia de Treball de Processos, Resolució de conflictes de Fil a l’agulla. Té experiència en l’acompanyament individualitzat a persones en situació d’exclusió i VIH. Actualment forma part de l’equip de talleristes de la Cooperativa Candela dinamitzant tallers de prevenció de violències masclistes per a joves de primària i secundària.

Ana Burgos García

Llicenciada en Periodisme i Antropologia Social i Cultural, Postgraduada en Relacions de Gènere, Màster en Gènere i Desenvolupament, amb formació en educació, teatre de les oprimides i violències masclistes. Treballa com a coordinadora de projectes per a la incorporació de la perspectiva de gènere en l’àmbit de drogues i la prevenció de violències sexuals a l’Observatori Noctàmbul@s. Escriu en diversos mitjans i és co-fundadora del col·lectiu Memes Feministas.

Noemí Elvira Marín

Llicenciada en Psicologia i Antropologia Social i Cultural, Màster Oficial en Antropologia i Etnografia. Des del 2005 treballa en l’àmbit associatiu desenvolupant projectes de formació a professionals i tallers per joves i dones sobre educació sexual, drets sexuals i prevenció de les violències masclistes. Ha estat presentadora i membre de l’equip de continguts del programa d’educació sexual Oh my goig! (Betevé, 2017). Actualment treballa com a tècnica de gènere a l’Agència Catalana de Joventut.